fbpx
Banner Bar + Kitchen + club Club Eve in Zaandam

NIEUWS! EVE GAAT VERHUIZEN

Nu pronken groots de letters EVE op de gevel van de Dam 32 in Zaandam maar binnenkort komt daar verandering in. EVE gaat verhuizen! En wel naar de overkant, Manzo’s maakt plaats voor EVE.

Zaancity Group is per 1 oktober 2023 trotse eigenaar van het pand waar beneden het restaurant EVE zich zal vestigen. De hotelkamers daarboven zullen in de nabije toekomst onderdeel worden van The Monument Hotel.

De prachtige felle kleuren van EVE laten we graag weer terugkomen op de nieuwe locatie en daarom zal EVE tijdelijk gesloten zijn van maandag 4 september tot 19 oktober 2023.

Een reservering geplaatst? Onze collega’s zullen iedereen persoonlijk hierover berichten. Op de hoogte blijven van de verhuizing van EVE? Check Facebook en Instagram.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@evezaandam.nl

ONS CONCEPT

AIN'T NO EVE LIKE AN EVE EVE

Het lekkerste restaurant aan het Damplein in Zaandam.

Eve is sexy, stijlvol, cheeky, kleurrijk. Ze slingert aan de lianen van haar eigen urban jungle. Ze is de nieuwe hotspot in Zaandam, en ze is klaar om te spelen. 

En dat begint in het restaurant. Eve eet niet, Eve tafelt. Shared dining met haar vrienden, street food van Azië tot Zuid-Amerika. Vanaf haar tafel ziet ze de chefs in de keuken vlammen. De DJ begint al heerlijk te draaien tijdens het diner, met platen die Eve helemaal in de stemming brengt voor de rest van de avond. 

Die zet zich voort in de bar. Cocktails, mocktails, gin tonics, mooie wijnen en bieren. De bartenders hebben het allemaal, maken er een show van en flirten met zintuigen. Eve wilt niet dat de avond eindigt, en gelukkig hoeft dat ook niet. Terwijl de dranken vloeien, en de avond alsmaar gezelliger wordt, voelt Eve een stampend gevoel in haar lijf: de bas van de club die begint de blazen. 

Eve is nieuwsgierig en volgt de trap naar beneden. De roze gang door en bij de discobal naar rechts. Daar gaat het feest door tot in de late uurtjes. Van lokale helden tot toppers uit de grote stad: ze zijn er allemaal. Niet alleen achter de draaitafel, maar ook achter de bar en op de dansvloer. Uitgaan in Zaandam wordt nooit meer hetzelfde.


En dan is de avond voorbij. Hunkerend naar meer zet Eve de lichten uit en sluit de deuren. Morgen weer een Eve.

een tafel vol met streetfood en kleine tapas bij all you can eat restaurant eve zaandam

all you can eve

Streetfood voor een vaste prijs

Bij Eve zijn we dol op delen, en dol op ongelimiteerd van alles proeven.
Gerecht na gerecht komt uit onze keuken, direct naar jouw tafel, om lekker te delen met z’n allen (of om voor jezelf te houden, we don’t judge).
Van oesters en iberico tot bruschetta en taco’s.
Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over keuzestress, want bij twijfel kan je ze gewoon allemaal bestellen!

Tafels vol met exotische, wereldse gerechten voor een vaste lage prijs. Zo maken wij dineren stressvrij en betaalbaar in tijden waarin alles duurder wordt.

Kom je naar Eve dan ben je gegarandeerd van een volle maag, een wereldreis van je smaakpapillen en een tijd die je niet snel zal vergeten.
En mocht je het wel vergeten, dan zijn we natuurlijk hier om je geheugen op te frissen.

Reserveer nu en kom écht een avondje uit.

MEER OVER ONS

OPENINGSTIJDEN

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 16:00-02:00
Vrijdag: 16:00-02:00
Zaterdag: 16:00-02:00
Zondag: Gesloten

VACATURES

Barmedewerker
Zelfstandig Kok
Medewerker Bediening

Open sollicitaties zijn altijd welkom: info@evezaandam.nl

Tijdelijk gesloten vanwege de verhuizing! Vanaf 19 oktober opent EVE haar deuren op de nieuwe locatie, Dam 7, Zaandam.

Contact

EVE Zaandam
Dam 32
1506 BE Zaandam

info@evezaandam.nl